چای سبز سالمترین نوشیدنی روی کره زمین است.

این ماده با آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی که اثرات قدرتمندی در بدن دارند بارگذاری می شود.

اینها شامل بهبود عملکرد مغز ، کاهش چربی ، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از مزایای چشمگیر دیگر است.

در زیر 10 فایده سلامتی چای سبز وجود دارد که توسط مطالعات پشتیبانی می شوند.
1. چای سبز حاوی ترکیبات فعال زیستی است که باعث بهبود سلامتی می شود.


چای سبز چیزی فراتر از مایع است.

بسیاری از ترکیبات گیاهی موجود در برگهای چای آن را به نوشیدنی نهایی تبدیل می کنند ، که حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی مهم است (منبع 1Trusted).

چای سرشار از پلی فنول است که تأثیراتی مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان دارد.

چای سبز حدود 30 درصد پلی فنول از نظر وزن شامل مقادیر زیادی کاتچین به نام EGCG است. کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کنند و از مزایای دیگر آن استفاده می کنند.

این مواد می توانند تشکیل رادیکال های آزاد در بدن را کاهش داده و سلول ها و مولکول ها را از آسیب محافظت کنند. این رادیکال های آزاد شناخته شده است که در پیری و انواع بیماری ها نقش دارند.

EGCG (Epigallocatechin Gallate) یکی از ترکیبات قدرتمند موجود در چای سبز است. این مطالعه برای درمان بیماری های مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است و ممکن است یکی از اصلی ترین دلایلی باشد که چای سبز چنین خاصیت دارویی قدرتمندی دارد (منبع 2Trusted).

چای سبز همچنین مقادیر کمی از مواد معدنی دارد که برای سلامتی مهم هستند.

سعی کنید یک برند چای سبز با کیفیت بالاتر انتخاب کنید ، زیرا برخی از مارک های با کیفیت پایین می توانند حاوی مقادیر زیادی فلوراید (منبع 3Trusted) باشند.

گفته می شود ، حتی اگر شما یک برند با کیفیت پایین تر انتخاب کنید ، مزایا هنوز از ریسک های زیادی فراتر می رود.


2. ترکیبات موجود در چای سبز می توانند عملکرد مغز را بهبود بخشیده و شما را دقیق تر جلوه دهند

چای سبز بیشتر از این که شما را بیدار نگه دارد انجام می دهد بلکه می تواند شما را باهوش تر کند.

ماده فعال اصلی کافئین است که یک محرک شناخته شده است.

حاوی قهوه به اندازه کافی نیست ، اما به اندازه کافی برای ایجاد پاسخ بدون ایجاد تأثیرات "لکه دار" در ارتباط با کافئین زیاد است.

آنچه کافئین در مغز انجام می دهد مسدود کردن یک انتقال دهنده عصبی بازدارنده به نام آدنوزین است. به این ترتیب ، در واقع شلیک نورون ها و غلظت انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین و نوراپی نفرین را افزایش می دهد (منبع اعتماد به نفس ، 5).

کافئین قبلاً به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و به طور مداوم منجر به پیشرفت در جنبه های مختلف عملکرد مغز از جمله بهبود خلق و خو ، هوشیاری ، زمان واکنش و حافظه می شود (6).

با این حال ، چای سبز حاوی بیش از کافئین است. همچنین دارای اسید آمینه L-theanine است که قادر به عبور از سد خونی مغزی است (منبع 7Trusted).

L-theanine فعالیت انتقال دهنده عصبی مهاری GABA را افزایش می دهد که دارای اثرات ضد اضطرابی است. همچنین باعث افزایش دوپامین و تولید امواج آلفا در مغز می شود (7 منبع اعتماد ، منبع 8Trusted ، منبع 9Trusted).

مطالعات نشان می دهد که کافئین و L-theanine می توانند اثر هم افزایی داشته باشند. ترکیبی از این دو به ویژه در بهبود عملکرد مغز قدرتمند است (10 منبع اعتماد ، منبع 11Trusted).

به دلیل دارا بودن L-theanine و مقدار کمتری کافئین ، چای سبز می تواند نوعی "وزوز" بسیار ملایم تر و متفاوت تر از قهوه به شما بدهد.

بسیاری از مردم از داشتن انرژی پایدار و بسیار پربار هنگام نوشیدن چای سبز در مقایسه با قهوه خبر می دهند.


3. چای سبز باعث افزایش سوزش چربی و بهبود عملکرد بدنی می شود

اگر لیست مواد تشکیل دهنده هر نوع مکمل چربی سوزی را مشاهده کنید ، احتمال دارد که چای سبز در آنجا باشد.

دلیل این امر آنست که چای سبز باعث افزایش چربی سوزی و افزایش میزان متابولیسم در آزمایشات کنترل شده توسط انسان می شود (منبع 12Trusted).

در یک مطالعه از 10 مرد سالم ، چای سبز 4٪ هزینه انرژی را افزایش داد (منبع اطمینان 13).

یک مطالعه دیگر نشان داد که اکسیداسیون چربی 17 درصد افزایش یافته است ، نشان می دهد که چای سبز ممکن است به طور انتخابی باعث افزایش سوزش چربی شود (14Tusted Source).

با این حال ، برخی از مطالعات در مورد چای سبز هیچ افزایش متابولیکی را نشان نمی دهند ، بنابراین اثرات ممکن است به فرد بستگی داشته باشد (منبع 15Trusteded).

خود کافئین همچنین نشان می دهد که با بسیج اسیدهای چرب از بافتهای چربی و در دسترس قرار دادن آنها برای استفاده به عنوان انرژی ، عملکرد بدنی را بهبود می بخشد (16Trusted Source، 17Trusted Source).
در دو مطالعه مروری مجزا ، نشان داده شده است که کافئین به طور متوسط ​​11 تا 12 درصد عملکرد بدنی را افزایش می دهد (18 ، منبع اطمینان 19).


4- آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز احتمال ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد

سرطان در اثر رشد کنترل نشده سلول ها ایجاد می شود. این یکی از مهمترین دلایل مرگ در جهان است.

شناخته شده است که آسیب اکسیداتیو به پیشرفت سرطان کمک می کند و آنتی اکسیدان ها ممکن است اثر محافظتی داشته باشند (منبع 20Trusted).

چای سبز منبع عالی آنتی اکسیدانهای قدرتمند است ، بنابراین منطقی است که می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد ، به نظر می رسد:

    سرطان : یک بررسی متاآنالیز از مشاهدات مشاهده کرد که نی که بیشترین چای سبز می نوشند ، در معرض خطر ابتلا به سرطان ، 20 تا 30 درصد کمتر از ابتلا به سرطان ، رایج ترین سرطان در ن هستند (21Trusted Source).
    سرطان پروستات: در یک مطالعه مشخص شد که مردانی که چای سبز می نوشند ، 48٪ خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند ، که شایع ترین سرطان در مردان است (22 منبع معتبر).
    سرطان کولورکتال: تجزیه و تحلیل 29 مطالعه نشان داد که افرادی که چای سبز می نوشند ، تا 42٪ کمتر احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را دارند (23 منبع اعتماد).

بسیاری از مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که نوشیدنی های چای سبز احتمال ابتلا به چندین نوع سرطان را ندارند. با این حال ، برای تأیید این تأثیرات نیاز به تحقیقات با کیفیت بیشتر (24 ، 25 منبع معتبر).

این نکته را باید در نظر داشته باشید که ممکن است این یک فکر بد برای گذاشتن شیر در چای شما باشد ، زیرا برخی از مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان را کاهش می دهد (26Tusted Source).

منبع: healthline.com


دکتر سلامت

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : منبع ,سرطان ,افزایش ,نشان ,کافئین ,کاهش ,آنتی اکسیدان ,منبع اعتماد ,باعث افزایش ,احتمال ابتلا ,انتقال دهنده ,حاوی مقادیر زیادی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

46635 صبا رایانه Lauren من یک ایرانی هستم آوای فاخته amirphotoshop صلاه آدینه بشرویه تازه ترین اخبار تحلیلی شهر زابل خدمات منزل و کارواش